Image
Anneli Jansson, Ulrika Lindmark och Marita Loft.
Anneli Jansson, Ulrika Lindmark och Marita Loft.

Vart är fastighetsmarknaden på väg?

Fastighetskvinnan På seminariet Fastighetskvinnan diskuterar en panel med tre kända fastighetsprofiler läget på marknaden som det ser ut den 7 september 2017.
Publicerad den 29 Juni 2017

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 7 september. Det är ett heldagsseminarium om den kommersiella fastighetsbranschen. Konceptet: 100 procent kvinnor på scen – bortsett från när det diskuteras jämställdhet och mångfald, då medverkar även män.

Moderatledaren Anna Kinberg Batra är inledningstalare och hon följs av en initierad panel som diskuterar läget på den kommersiella fastighetsmarknaden som det ser ut den 7 september. De tre är:

# Anneli Jansson, vd för Humlegården.
# Marita Loft, vd för Storebrand/SPP Fastigheter.
# Ulrika Lindmark, chef för Newsecs värderings- och analysenhet i Sverige.

Bland de övriga talarna återfinns bland andra Kungsledens Biljana Pehrsson, Atrium Ljungbergs Annica Ånäs, Besqabs Anette Frumerie, Corems Eva Landén, Allbrights Amanda Lundeteg och tidningsdrottningen Amelia Adamo – och många fler.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Storebrand på Branschguiden

Storebrand Kapitalförvaltning - Storebrand Asset Management AS - är ett helägt dotterbolag till Storebrand ASA. Vårt mål är att våra produkter ska vara enkla, ge värde för pengarna och vara hållbara. Samtidigt ska de fungera som effektiva byggklossar i olika investeringsportföljer. Vi har över 730 miljarder kronor under förvaltning och hela kapitalet förvaltas med ambitiösa hållbarhetskriterier.

Läs mer om Storebrand på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY