Image

Uthyrning i Palmfelt Center

UTHYRNING Newsec Asset Management har hyrt ut ytterligare cirka 550 kvadratmeter kontorsyta till Competens i Palmfelt Center. Lokalerna kommer att anpassas för hyresgästen och Competens, som är ett privatägt företag med verksamhet på ett 40-tal orter inom vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser och omställning, flyttar in i de nya lokalerna den 1 januari 2010.
Publicerad den 27 Oktober 2009

- Vi valde att flytta in i Palmfelt Center för att kommunikationerna, läget och servicen kring kontoret är mycket bra. Det känns dessutom väldigt bra att flytta in i ett så expansivt område. Palmfelt Center mötte våra krav på ljusa, öppna och effektiva lokaler, säger marknadschef Johan Sunnvius på Competens.

Palmfelt Center ligger i Globenområdet och är en fastighet under omvandling. I fastighetens nya skepnad tillvaratas och utvecklas fastighetens bästa värden. De flexibla kontorsutrymmena disponeras om och görs trivsammare, med bättre ljusflöden och utblickar. Entré/loungen byggs om. Säkerhetstänkandet och datorhallarna utvecklas vidare, med bibehållna möjligheter till reservkraft, kyla och gott skydd.

- Fantastiska uthyrningssiffror, under andra hälften av 2009 har vi gjort fyra nya uthyrningar och Competens är det senaste företaget som bestämt sig för att flytta till Palmfelt Center. Newsec har genom ett aktivt uthyrningsarbete sänkt vakansgraden till cirka fem procent, säger en mycket nöjd Victor Wettergren, tf kundansvarig på Newsec Asset Management som förvaltar Palmfelt Center åt fastighetsägaren NIAM Fond III.



Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige