Image
Fredrik Bele.
Fredrik Bele. Bild: Resona Utveckling

Uppstickaren hämtar ny vd från Skanska

Bolag Resona Utveckling utser Fredrik Bele till ny vd. Han lämnar därmed Skanska efter 18 år.
Publicerad den 11 September 2019

Fredrik Bele tillträdde den 1 september som ny vd på Resona Utveckling. Han kommer närmast från Skanska där han varit i 18 år i en rad olika roller, senast som regionchef Stockholm Bostäder.
– Det som lockat mig med Resona är att de tar sig an branschen på ett nytt sätt. Det har varit mycket inspirerande och jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet, säger Fredrik Bele, vd på Resona.
– Jag är mycket glad över att ha Fredrik ombord. Han har en lång och gedigen erfarenhet av bostadsbyggande och är en erfaren och uppskattad ledare med en profil som passar bra in i gruppen. Fredrik delar också vår övertygelse om att det finns stora vinster att göra genom att ifrågasätta gamla mönster och sanningar kring byggande, säger Sam Giertz, partner på Resona.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige