Image
Bild: Istock

Unobo rekryterar Martin Kjellström

Bolag Unobo har rekryterat Martin Kjellström som Asset Manager. Han kommer närmast från Barings och han tillträdde sin nya tjänst den 1 september.
Publicerad den 7 September 2021

– Det ska bli otroligt spännande att vara med på starten på Unobos resa. Det finns redan en stabil grund med ett fint förvaltningsbestånd från Riksbyggen och många intressanta nyproduktionsprojekt finns i pipeline, säger Martin Kjellström.

Martin Kjellström har mer än 20 års erfarenhet från branschen och han varit portföljansvarig på Barings under tio år.
– Med SBB och Riksbyggen som långsiktiga och starka ägare, ett strategiskt samarbete med Riksbyggen och en kompetent organisation så kommer vi att kunna realisera vår goda utvecklingspotential de närmaste åren, säger, Carl-Johan Hansson, vd på Unobo.

Riksbyggen har överfört sina bostadsfastigheter till Unobo för att frigöra kapital och kunna öka produktionen av bostäder med cirka 20 procent över tid.

Från och med den 1 oktober kommer SBB att vara ny huvudägare i Unobo. SBB:s ägarandel kommer att vara 70 procent och Riksbyggens 30 procent.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Heta krögaren öppnar nytt

Uthyrning Driver en av stans hetaste restauranger – expanderar och öppnar nytt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY