Image

Unikt boendekoncept till Kungsbrohuset

UTHYRNING Nu är det klart att Svenska Turistföreningen (STF) kommer att erbjuda gäster ett unikt boendekoncept i Kungsbrohuset, som Jernhusen just nu bygger mitt i Stockholm. STF City kommer att husera på 3 800 kvadratmeter på plan tre och fyra i huset. Avtalet är skrivet på 15 år och i april 2010 beräknar STF kunna öppna för sin första gäst.
Publicerad den 21 November 2008

- Det känns helt rätt att få in STF som hyresgäst i vårt hus. Attraktiva, kostnadseffektiva övernattningsmöjligheter i ett centralt läge stämmer väldigt bra med husets miljötänk. Det hjälper också till att skapa liv kring huset vilket är ett mål för hela den nya stadsdelen Västra City, berättar Per Berggren, vd Jernhusen.

STF:s entreprenör Savvas Constantinidis kommer att driva verksamheten under namnet STF City och han ser stora fördelar med det kommunikationsnära läget.
- Det är ett perfekt läge för såväl turister som affärsresenärer, nära tåg, flyg och hela Stockholms lokaltrafik och dessutom med gångavstånd till stadskärnan.

STF City blir ett unikt modernt boende mitt i centrum med allt från fönsterlösa cabins till sviter. Alla rummen har hög standard med tv, trådlöst Internet och dusch/wc. Svenska Turistföreningen har med detta sju boendealternativ i Stockholms innerstad.

- Vi vill matcha gästernas krav på nära lägen och en skön, miljösmart miljö på de platser de tillbringar sin lediga tid, säger Jenny Engström, pressansvarig STF.

Uthyrningen har skett i samarbete med CB Richard Ellis och New Office.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige