Image

Ulrika Bergström ny affärschef på Nyréns

Karriär Nyréns Arkitektkontor har rekryterat Ulrika Bergström som ny chef för affärsområdet Urbana Rum. Hon kommer närmast från Statsbygg i Oslo där hon varit avdelningsdirektör för Arkitektur- och Kulturminnessektionen.
Publicerad den 24 Augusti 2015
Ulrika Bergström. Bild: Nyréns Arkitektkontor
Ulrika Bergström.

- Det är verkligen roligt att hälsa Ulrika välkommen till oss på Nyréns Arkitektkontor. Ulrikas nyfikenhet, positiva energi och hennes förmåga att se helheten är personliga egenskaper vi uppskattar mycket i vår strävan att utveckla framtidens Nyréns, säger vd Tomas Alsmarker.

Ulrika Bergström är arkitekt med över 30 års erfarenhet av yrket.

- Det ska bli riktigt roligt och intressant att bidra till utvecklingen av Nyréns. Jag drivs av ett starkt intresse för långsiktiga kvaliteter i kulturarv och arkitektur, och samverkan mellan olika aktörer i byggprocessen. Och kanske allra viktigaste – att leda duktiga medarbetare till att uppnå bra resultat, säger Ulrika Bergström.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige