Image

Två nya hyresgäster till Scala

Uthyrning Avtal tecknade med två nya hyresgäster till Scala i Helsingborg.
Publicerad den 7 Juni 2018
Annons
Image

I augusti öppnar två nya verksamheter i Scala på Söder i Helsingborg. Kontrakt har tecknats med Senab och Mozza, som båda öppnar verksamheter på entréplan. I Scala återstår nu enbart tre butikslokaler att hyra ut, lokaler som ska bidra till att lyfta stadsdelen.

Flera samverkande utvecklingsprojekt genererar en positiv utveckling för Söder. Bredvid fastigheten Scala finns en gångbro till Campusområdet där 2 500 personer arbetar och 4 200 studenter är inskrivna. Järnvägsgatan planeras att byggas om till en boulevard där den nya Helsingborgsexpressen kommer att trafikera. Tillsammans med Helsingborg centrals nya uppgång kommer de naturliga flödena av människor i stadsdelen öka.

– För fastigheten Scala innebär det fler intressenter, och både de som driver butiker och restaurang- och caféverksamheter med uteserveringar hör av sig till oss, säger Johan Svedström, affärschef på Midroc.

Inrednings- och tjänsteföretaget Senab öppnar ett nytt showroom i Scala. Det blir en inspirationskälla för Senabs kunder som vill skapa en miljö som både stärker varumärket och skapar framtida mötesplatser.

– Valet av Söder kändes självklart eftersom många av våra kunder och samarbetspartners verkar i området. Den kommande Oceanpiren och H+ projektet gav ytterligare anledning för oss att välja Scala, då området moderniseras. Showroomet ger oss möjlighet att visa vår kompetens och våra koncept för kunder som vill skapa miljöer som stöttar och tillfredsställer deras behov, säger Bosse Weberg, Team Manager på Senab.

Det andra tillskottet i Scala blir en ny italiensk mozzarellabar vid namnet Mozza. Restaurangen satsar på att tillföra ett unikt koncept med fokus på mozzarella. I tre olika avdelningar kommer gäster kunna dricka kaffe, äta mat i den genuina restaurangen eller avnjuta riktig italiensk aperitivo.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Midroc Property Development på Branschguiden

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med ...

Läs mer om Midroc Property Development på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har blivit en generell prispress på marknaden"

Bolag Adapteo bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, vård och hälsa. Företagets vd Philip Isell Lind af Hageby beskriver för Fastighetssverige hur de hanterar problemen kopplade till corona, konkurrensläget på marknaden och hur de arbetar med kostnadsanpassningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY