Image
Göteborg.
Göteborg. Bild: Istock

Två chefer får sparken från Bostadsbolaget

Bolag Två stycken chefer får sparken från Bostadsbolaget i Göteborg, rapporterar GT. Detta sedan mamman till en av chefer fått gå förbi den flera år långa kön – och dessutom sluppit betala hyra.
Publicerad den 26 Februari 2020

Det var under hösten som det uppdagades att mamman till en av de två chefer som nu får sparken hade flyttat in i en av Bostadsbolagets lägenheter och bott där i flera månader utan att betala hyra. Den andra chefen som får lämna hade hjälpt till med upplägget där kvinnan kunnat gå förbi den flera år långa bostadskön, skriver GT.

Efter att ha medgivit inblandning i ärendet arbetsbefriades de två cheferna den 14 januari.
– De kommer inte tillbaka. Det handlar om förtroende, sa Bostadsbolagets vd Kicki Björklund till GT.

Nu står det klart att duon inte får återvända till sina tjänster. En överenskommelse har gjorts där de båda cheferna får lön under uppsägningstiden fram till sommaren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige