Image
Turbinen bygger i Vegastaden.
Turbinen bygger i Vegastaden. Bild: Turbinen

Turbinen bygger butik och gym i Vegastaden

Uthyrning Turbinen bygger en Hemköp-butik med gym med takterrass i Vegastaden Haninge.
Publicerad den 23 Augusti 2021
Annons
Image

Till nästa sommar slår dörrarna upp till Vegas nya livsmedelsbutik, en Hemköp på cirka 2 000 kvadratmeter. Dessutom öppnar ett toppmodernt gym på övervåningen som kommer drivas av Core Gym Club. Byggnaden kommer vara totalt cirka 5 500 kvadratmeter inklusive en takterrass för uteträning.
Fastigheten ligger med utmärkt läge i direkt anslutning till nya motorvägsavfarten till Vegastaden och kommer bilda entrén till Vega allé.

– Vi på turbinen är mycket nöjda över att detta projekt nu är igång och att vi får in dessa två nya hyresgäster. Vi ser fram emot ett gott samarbete och ett spännande projekt, säger Trotte Cederflod Engström, affärsutvecklare på Turbinen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY