Image

Tribona hyr ut drygt 5 000 kvadratmeter i Umeå

Uthyrning Tribona har tecknat ett nytt 10-årigt hyresavtal med AIT omfattande 5 095 kvadratmeter i fastigheten Mätaren 6 i Umeå.
Publicerad den 13 April 2015
Annons
Image

Hyresavtalet träder i kraft omgående och sträcker sig till slutet av mars 2025. Hyresvärdet uppgår till cirka 26 miljoner kronor.

- Vi upplever att marknaden i Umeå är mer positiv än tidigare vilket vi märker på frekvensen av förfrågningar. Vi är mycket nöjda med denna uthyrning och ser positivt på att kunna utveckla fastigheten i Umeå på ett bra sätt framöver, säger Per Johansson vd på Tribona.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytikerns dystra prognos: "Ingen lättnad i sikte för fastighetsbolagen"

Bolag Onsdagen var ytterligare en tung börsdag för fastighetsbolagen men trots att sektorn har sjunkit med drygt 45 procent sedan årsskiftet tror inte Handelsbanken att botten är nådd. För Fastighetssverige berättar analytikern Johan Edberg mer om de stora orosmolnen för fastighetsbolagen, varför han tycker det är för tidigt att prata om någon vändning för branschen och hur stor konkursrisken är inom sektorns bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige