Image
Kv Hanna.
Kv Hanna. Bild: Fojab

Trianon hyr ut till Praktikertjänst i Burlöv

Uthyrning Trianon har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med vårdbolaget Praktikertjänst som kommer att att hyra 680 kvadratmeter i kvarteret Hanna i Burlöv. Beräknad inflyttning är fjärde kvartalet 2023. Praktikertjänst kommer att bedriva vårdcentral i fastigheten, som både ska inrymma 110 lägenheter och verksamhetslokaler med inriktning på hälsa och samhällsservice.
Publicerad den 25 Maj 2021

Praktikertjänst är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård och erbjuder tjänster inom en rad olika områden runt om i Sverige.

Kvarteret Hanna är en del av Trianons stadsutvecklingsprojekt som tillsammans med Burlöv Center utgör en stor satsning för bolaget i Burlöv. Trianon vann i april 2020 en markanvisningstävling avseende ett nytt exploateringsområde, alldeles intill kommande Burlövs centralstation med fyrspårig järnväg.

I Kvarteret Hanna kommer Trianon att utveckla ett hybridkvarter med 110 lägenheter samt verksamhetslokaler för hälsa och samhällsservice. I december 2020 förvärvade Trianon tillsammans med Wallfast Burlöv Center med möjlighet till bostadsutveckling motsvarande cirka 150 000 kvadratmeter BTA. Området, med Kvarteret Hanna inkluderat, har en spännande tid framför sig och Burlöv är en stadigt växande kommun sett ur befolkningstillväxt.
– Vi är mycket glada att teckna ett avtal med Praktikertjänst, en aktör med hälso- och vårdprofil. Kontraktet är en viktig pusselbit i utvecklingen av hybridkvarteret Hanna och ett betydande steg framåt i vårt stadsutvecklingsprojekt i Burlöv, säger Olof Andersson, vd på Trianon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige