Image
Olof Andersson.
Olof Andersson. Bild: Trianon

Trianon förvärvar handelsfastighet i bostadsområdet Hermodsdal

Transaktioner Trianon har tecknat avtal om förvärv av en handelsfastighet om cirka 1 700 kvadratmeter i Hermodsdal i södra Malmö. Säljare är Svenska Handelsfastigheter och hyresgäst är ICA Supermarket. Det överenskomna fastighetsvärdet är cirka 38 miljoner kronor.
Publicerad den 6 Oktober 2021

Fastigheten Malmö Hermodsdal 9 är en handelsfastighet med ICA Supermarket som hyresgäst, en butik i direkt anslutning till Trianons cirka 1 200 lägenheter i området. Uthyrningsbar yta är 1 700 kvadratmeter och hyresvärdet cirka två miljoner kronor. Tillträde sker 11 oktober 2021.
Förvärvet sker i bolagsform. Förvärvet finansieras genom befintlig kassa.
– Att äga handelsfastigheter i direkt anslutning till våra 1 200 lägenheter i Hermodsdal stärker våra möjligheter att utveckla trivsamma och trygga bostadsområden för våra hyresgäster, säger Olof Andersson, vd på Trianon.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY