Image

Tre nya restaurangkoncept till Farsta centrum

Uthyrning Farsta centrums 18 miljoner besökare får tre nya restauranger när Bastard Burgers, Chopchop och Korvkultur öppnar i november.
Publicerad den 12 November 2018
Annons
Image

Farsta centrum är ett av Stockholms största stadsdelscentrum med 18 miljoner besökare per år och en omsättning som under 2017 nådde 2,5 miljarder kronor. Efterfrågan på nya spännande restaurangkoncept ökar i Sverige i takt med att befolkningen lägger en allt större del av sin inkomst på att äta ute. Nu förstärks det redan stora utbudet i Farsta centrum ytterligare, till 23 restauranger.
– Vi fortsätter vårt arbete med att utveckla utbudet för Farsta och södra Stockholm. Farsta centrum åtnjuter stora besöksflöden alla dagar i veckan och här arbetar även 2 500 personer. Det är roligt att kunna erbjuda dessa tre nya, spännande restaurangkoncept och vi är stolta över att de väljer att etablera sig i Farsta centrum, säger Thomas Levander, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.

De tre restaurangerna öppnar på restaurangtorget på nedre plan under november. I Farsta har även butikerna Normal och Kitch’n öppnat under hösten. Fastighetsägaren Atrium Ljungberg satsar också mycket på kulturutbudet på sina platser. I Farsta märks detta särskilt då det den 9 november är premiär för konst- och filmupplevelsen Shop Eat Die, ett kulturprojekt som pågår året ut.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige