Image

Tre nya hyresgäster i Malmö Live

Uthyrning Prysmian Group, Opus Systemer AS och Implement Consulting Group blir nya hyresgäster i Skanskas kontorsfastighet Malmö Live. Totalt kommer de tre företagen att hyra cirka 900 kvadratmeter.
Publicerad den 29 Januari 2015
Tre nya hyresgäster är klara för Malmö Live. Bild: Skanska
Tre nya hyresgäster är klara för Malmö Live.

– Intresset för Malmö Live är fortsatt mycket stort. Man kan nu se att det kommer att bli som en helt ny stadsdel mitt i city, ett kvarter i storstadsskala. Det är tydligt att fler kunder uppskattar det sammanhang och den möjlighet till service som kontoret vid Malmö Live erbjuder.

– Vi är mycket glada över att kontoret vid Malmö Live får den spännande mix av hyresgäster från olika branscher som vi har strävat efter, säger Sofia Ekerlund, marknadsansvarig, Skanska Öresund.

Malmö Live är ett nytt landmärke i staden och ett kvarter fullt av möjligheter. Sommaren 2015 får Malmöborna i ett enda slag ett nytt konserthus, en kongressanläggning och ett hotell. Malmö Live omfattar tillsammans med bostadshusen och kontorsbyggnaden cirka 90 000 kvadratmeter.

Här har man ett stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer i ett helt unikt sammanhang mitt i city. Ett område som är fullt av liv och rörelse. Malmö Live öppnar 2 maj 2015, men invigs officiellt 4 juni 2015.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige