Image
Täby Centrum.
Täby Centrum. Bild: Täby Centrum

Tre nya butiker till Täby Centrum

Handel Inför senhösten kan det nu bekräftas tre nya butiker i Täby Centrum som förstärker centrumets butiksmix och kundupplevelse. Bland nyheterna finns Illums Bolighus och onlinebutiken RoyalDesign.se samt Håkanssons skor.
Publicerad den 2 November 2019

Med dessa renommerade varumärken förstärks Täby Centrums butiksmix ytterligare för att erbjuda besökare fler nyheter och inspiration av hög kvalitet.

– Vi har ett starkt utbud av butiker och fortsätter att utveckla och förbättra våra koncept efter besökarnas behov och efterfrågan. Med våra senaste tillskott förstärker vi vår internationella och unika butiksmix och erbjuder nya upplevelser åt våra besökare, säger Linda Jensen centrumchef, Täby Centrum.

För Illums Bolighus innebär det att den Danska varuhuskedjan öppnar sin tredje butik i Stockholm. Butiken, om 1342 kvadratmeter, öppnar idag den 1 november och kommer att ligga på plan 1 vid SATS entrén, H&M och i anknytning till modestråket mot inomhustorget.

– Vi är stolta att nu kunna öppna vår tredje butik i Stockholm i Täby Centrum. Vi vill att alla våra kunder ska få en unik shoppingupplevelse och våra kunniga och serviceinriktade medarbetare hjälper oss att skapa det – något som är mycket uppskattat av våra kunder. Design, kvalitet och service är Illums Bolighus viktigaste parametrar och ständig utveckling av dessa ligger i vårt DNA, säger Sofie Molls, marketingchef på Illums Bolighus.

Inredningsbutiken RoyalDesign.se har utvecklat sitt omnikanals-koncept i Sverige och öppnade i dagarna RoyalDesign.se Warehouse Pop-Up som kommer att finnas på plats fram till januari. Butiken på 1560 kvadratmeter ligger på plan 1, vägg-i-vägg med deras ordinarie butik i anknytning till modestråket.

Håkanssons skor öppnade sin andra butik i Stockholm i helgen. Håkanssons skor tillhör Scorettgruppen och arbetar med många välrenommerade varumärken. Butiken på 85 kvadratmeter ligger på plan 1 i Upper south lane, vägg-i-vägg med Scorett.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror experten Alexandra Stråberg om fastighetsmarknaden och börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Alexandra Stråberg som är chefekonom på Länsförsäkringar. Här är hennes bedömning av coronapandemin. Och det här tror hon om detaljhandeln och kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY