Image
Michael Johansson.
Michael Johansson. Bild: Tre Kronor

Tre Kronor köper Ica Supermarket i Borgholm av CA

Transaktioner Tre Kronor Property Investment har tecknat avtal om förvärv av en fastighet i Borgholm till ett underliggande fastighetsvärde om ca 35 miljoner kr.
Publicerad den 22 Januari 2021

– Tre Kronor genomför sitt andra förvärv på kort tid. Förvärvet ligger helt i linje med Tre Kronors strategi att äga och förvalta välbelägna fastigheter med hög andel livsmedel, säger Michael Johansson, vd på Tre Kronor Property Investment AB.

– CA Fastigheter AB fortsätter strategin med att koncentrera fastighetsbeståndet inom Region Kalmar till Kalmar tätort, säger affärsutvecklare Mikael Holmgren på CA Fastigheter AB.

Fastigheten är fullt uthyrd till Ica Supermarket Borgholm. Genom förvärvet ökar Tre Kronors uthyrningsbara yta med cirka 2 100 kvadratmeter.

Fastigheten tillträds under kvartal 1 2021.

Catella har varit transaktionsrådgivare till Tre Kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige