Image
Marc von Melen, vd för Serena Properties, som ägs av Balder, Varma och Redito.
Marc von Melen, vd för Serena Properties, som ägs av Balder, Varma och Redito. Bild: Redito

Trademax till Borås

Uthyrning Trademax.se etablerar sig i Borås och har tecknat avtal med fastighetsägaren Serena Properties.
Publicerad den 26 Augusti 2019

I september slår butiken upp portarna i Knalleland, Borås och blir granne med bland annat Jysk, Rusta och Media Markt. Uthyrningen på cirka 1 000 kvadratmeter har genomförts av Herde Förvaltning.

– Vi har under en period haft ögonen Borås. Vi har en stark onlineaktivitet på vår sajt i Borås och vill nu stärka upp vårt kunderbjudande här. Vi har nu hittat en lokal som passar oss väl och ser fram emot att slå upp dörrarna och välkomna in kunderna. Som ett av Sveriges största onlineföretag av möbler där vårt fokus ligger på att erbjuda en oöverträffad bredd i sortiment till attraktiva priser vet vi att många kunder vill ha möjlighet att känna på produkterna och få hjälp av säljare anpassade efter specifika behov säger Trademax retail manager Tobias Höglind.

Trademax, som ingår i Bygghemma Group, sprängde miljardvallen 2017 då nettoomsättningen nådde 1 155 miljoner kronor. Rörelseresultatet steg samtidigt från 36 till 54 miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige