Image
Munksjötornet.
Munksjötornet.

Tosito skriver grönt hyreskontrakt med ny restaurang i Munksjötornet

Uthyrning Tosito har skrivit ett hyreskontrakt med TOKA-kök. TOKA-kök flyttar in i restaurang VY:s tidigare lokaler i Munksjötornet på Vaggerydsgatan 1. Restaurangen kommer att slå upp dörrarna den 3 oktober.
Publicerad den 19 Augusti 2022
Annons
Image
Munksjötornet. Munksjötornet.

Bakom TOKA-kök står killarna Magnus Karlsson och Filip Tollbo. De har känt varandra sedan 2012 och har en lång erfarenhet inom restaurangbranschen.

– När chansen kom att få ta över entréplan i Munksjötornet efter FC-gruppen var det inget att tveka på, äntligen fick vi möjligheten att få driva en restaurang tillsammans. TOKA-kök möjliggör det vi i flera år drömt om att göra: skapa vardagliga rätter – med det alldeles extra i smaksättningar. Vi ser fram emot att dela med oss av våra favoriträtter, smakkombinationer och erfarenheten vi bär med oss. Vi hoppas att kunna väcka "TOKA-sensation" för varje människa som kommer och besöker oss, säger Magnus Karlsson, TOKA-kök.

– Vi är väldigt glada över att ha signat ett kontrakt med en ny aktör som TOKA-kök. För oss är det en viktig pusselbit för de som arbetar i Munksjötornet men även för att locka ytterligare besökare till fastigheten. Killarna bakom TOKA-kök är otroligt duktiga och vi tror att de blir en perfekt hyresgäst som kommer att bidra till Munksjötornet och Munksjöstadens helhet, säger Tommy Fritz, Tosito.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten svarar på kritiken från Bonava och Roschier

Juridik Tidigare i veckan publicerade Fastighetssverige kritik från Bonava och advokatbyrån Roschier som gällde att Svea hovrätt tagit fram en beräkningsmodell för hur presumtionshyror kan höjas i takt med den lokala hyresökningen. Nu svarar hovrättsrådet Mats Holmqvist på kritiken.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige