Image
Bild: Rinse

Toppen tuffar på

Handel Toppengallerian i Höllviken visar upp starka siffror för året 2018: "Av 26 butiker rapporterade 15 en ökad försäljning."
Publicerad den 17 Januari 2019

Under året som gick ökade omsättningen på Toppengallerian i Höllviken med 6,8 procent, en stark omsättningsökning i jämförelse med detaljhandelns förväntade tillväxt på 2,4 procent för 2018.

– Av 26 butiker rapporterade 15 en ökad försäljning, berättar Jessica Gylleneiden, centrumchef på Toppengallerian.

Klädbutikerna minskade sin omsättning med endast -0,8 procent, vilket kan jämföras med genomsnittet för klädförsäljningen i fackhandeln som låg på -2,8 procent för helåret 2018.

– 2018 har varit ett mycket bra år och det är glädjande att vi har satt ett nytt omsättningsrekord, säger centrumchefen Jessica Gylleneiden. Men vi slår oss inte till ro utan fortsätter arbetet med att erbjuda våra kunder en hög och personlig service.

Under 2017/2018 tillkom ICA Toppens om- och tillbyggnad av butiken där det nya Delitorget säkert är en av många faktorer som ligger bakom även de positiva besökssiffrorna på Toppengallerian. Besöken i Toppengallerian har under fjoråret ökat med 104 241 personer. Söndagen är den dag i veckan som har ökat mest med 14,1 procent fler besökare (+27 058) jämfört med året innan.

–Delitorget här på Toppengallerian har verkligen blivit en ny samlingsplats där personer i alla åldrar träffas över en frukost, lunch eller Afternoon tea. Här anordnas även temakvällar och intressanta föreläsningar. Skulle inte något av ovanstående erbjudande passa kan man alltid avnjuta en god smörgås, sallad eller en grilltallrik tillsammans med ett glas vin eller en öl, då Delitorget har fullständiga rättigheter, säger Jessica Gylleneiden.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Balder gör nytt utlandsköp

Transaktioner Balder slår till med ny affär utanför Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY