Image
Einar Janson, vd Titania.
Einar Janson, vd Titania. Bild: Titania

Titania emitterar säkerställda obligationer om 400 miljoner kronor

Bolag Titania har framgångsrikt emitterat säkerställda obligationer om 400 miljoner kronor, inom ett rambelopp om 500 miljoner kronor och med en löptid om tre år.
Publicerad den 10 Mars 2021

Obligationerna löper med en ränta om 3m Stibor plus 800 bps. Titania har åtagit sig att ansöka om upptagande till handel av obligationerna på företagsobligationslistan vid Nasdaq Stockholm.

Emissionslikviden ska användas för allmänna bolagsändamål, inklusive refinansiering av befintlig skuld samt fastighetsprojektutveckling.
Arctic Securities och Danske Bank har gemensamt agerat finansiella rådgivare och advokatbyrån Gernandt & Danielsson har agerat legal rådgivare.

Einar Janson, vd och majoritetsägare i Titania:
– Obligationen möjliggör för oss att både behålla vårt befintliga bestånd med hyresrätter i Alby och samtidigt kunna utveckla och bygga nya liknande projekt. Vi är glada över att ha fått förtroende från investerare på kapitalmarknaden och ser fram emot att förvalta det förtroendet väl.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hufvudstaden allt närmare påbyggnad – mitt i city

Bygg/Arkitektur Bolaget siktar på att höja cityfastigheten Orgelpipan 7 med flera våningar för bland annat kontor och handel. Fastighetssverige berättar mer om planen som är nära antagande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige