Image

Telge rekryterar Juan Copovi–Mena

Karriär Juan Copovi-Mena blir vd för Telge Bostäder och Telge Hovsjö, tillika affärsområdeschef för affärsområde hus inom Telgekoncernen.
Publicerad den 9 December 2015
Juan Copovi-Mena. Bild: Telge
Juan Copovi-Mena.

Juan Copovi-Mena tillträder sin nya tjänst under våren 2016. Han arbetar i dag i Stockholms stads koncernbolag med fastighetsfrågor och var tidigare fastighetsdirektör i staden.

– Jag har jobbat med allt ifrån trafikfastigheter till vårdfastigheter på fastighetskontoret i Stockholm. Nu är jag väldigt nyfiken på bostadsdelen. Det ska bli spännande att få vara en del av den utveckling som Södertälje och Telgekoncernen nu genomgår och jag ser en stor potential i affärsområdet hus där de båda bolagens styrkor ska lyftas fram, säger Juan Copovi-Mena.

– Rekryteringen har gått bra och jag är mycket nöjd med att Juan axlar rollen som vd för Telge Bostäder och Telge Hovsjö, säger Ingela Nylund-Watz, ordförande i Telge Bostäder.

– Juan blir med sin erfarenhet och sina egenskaper en bra ledare för det fortsatta arbetet att göra Hovsjö till ett område som de boende är stolta över. Jag ser fram mot det fortsatta arbetet där aktiv fastighetsförvaltning och social mobilisering går hand i hand, säger Pontus Åström, ordförande i Telge Hovsjö.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige