Image

Tekniska nämndhuset byggs om

BYGG På torsdag förväntas Fastighetsnämnden i Stockholm besluta om ombyggnad av Tekniska nämndhuset på Kungsholmen. Fastigheten ska utvecklas till en samlingsplats för medborgarservice.
Publicerad den 29 Januari 2008


- Ombyggnationen är ett viktigt steg i arbete med att göra stadens förvaltningar mer lättillgängliga för stockholmarna. Ett viktigt mål för den borgerliga majoriteten är att öka servicegraden gentemot medborgare, företagare och verksamhetsutövare i staden. Det ska vara lätt att få kontakt med stadens tjänstemän. Detta servicecenter ökar kontaktytorna, säger fastighetsborgarrådet Ulla Hamilton (m).

- Tekniska nämndhuset är en viktig märkesbyggnad på Kungsholmen och huset symboliserar staden som en dynamisk växande plats. Nu förstärks detta genom att det blir lättare för stockholmarna och företagen att ta del av byggplaner, ställa frågor och få besked om egna bygglovsansökningar. De tekniska nämnderna blir kvar i huset och husets funktion förändras därmed inte, utan utvecklas med nya funktioner, säger Ulla Hamilton (m).

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY