Image
Robert Treutiger.
Robert Treutiger. Bild: Kommersiella Fastigheter

Tar över Kommersiella Fastigheter i Stockholm – Treutiger ansvarig

Bolag KF Väst med Niklas Wählisch och Bengt-Åke Harrysson i spetsen förvärvar Kommersiella fastigheter MGS AB. KF MGS AB var tidigare franchisegivare åt KF-verksamheten i Stockholm. Robert Treutiger, Niklas Wählisch och Bengt-Åke Harrysson bildar nu ett nytt bolag som tar över verksamheten i Stockholm under Robert Treutigers ledning.
Publicerad den 7 Januari 2022

– Vi har sedan 2018, då vi övertog driften i Västsverige, utvecklats mycket positivt och har hela tiden haft som ambition att växa ytterligare. Nu får vi möjlighet att utveckla vårt koncept i hela landet och därmed stärka vår position på den svenska transaktionsmarknaden, säger Bengt-Åke Harrysson.

Robert Treutiger övertar rollen såsom verksamhetsansvarig i Stockholmsregionen. Robert har en lång och gedigen bakgrund inom fastighetstransaktion, rådgivning och är ett känt och respekterat namn i branschen. Under sina 30 år i fastighetsbranschen har Robert tidigare arbetat på Colliers International, Savills, Newsec, PwC och Nordier Property Advisors.

– Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot att vara en del i Kommersiella Fastigheters fortsatta resa och stärka närvaron i Stockholm- och Mälardalenregionen, säger Robert Treutiger.

Kommersiella Fastigheter består av en rikstäckande organisation med kunder över hela landet. De allra flesta stora bolagen och nationella fastighetsaktörerna har sitt säte i Stockholm, att då kunna erbjuda en lokal närvaro är av största vikt för att komma nära kunden.
– Vi är ett expansivt, rikstäckande företag och har som organisation en lång historik i Stockholm. Robert är en mycket kompetent person och dessutom väldigt lätt att tycka om. Robert har stor erfarenhet av att bygga framgångsrika organisationer och har ett brett kontaktnät. Han känns därför som ett naturligt val för att ta över stafettpinnen i Stockholm från de tidigare verksamhetsansvariga i regionen, säger Niklas Wählisch.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige