Image
Trattoria Grazie öppnar i Täby centrum.
Trattoria Grazie öppnar i Täby centrum. Bild: Trattoria Grazie

Täby centrum utökar sitt restuarangutbud

Uthyrning Den italienska restaurangen Trattoria Grazie öppnar i Täby centrum.
Publicerad den 13 Augusti 2020
Annons
Image

Den italienska restaurangen Trattoria Grazie har kommit att blir en välkänd aktör bland matfantaster i Stockholm. Med en stor lojal kundkrets från restaurangen i Sjöstaden, satsar Trattoria Grazie vidare och öppnar sin andra verksamhet, i Täby Centrum.
– Det känns väldigt roligt att välkomna Trattoria Grazie till Täby Centrum. Vår café och- restaurangdel, Täby Deli, är ett populärt besöksmål för matälskande kunder och vi ser nu fram emot att komplettera utbudet ytterligare med mat från det italienska köket, som ju är en storfavorit hos många, säger Veronica Sjövik Sten, centrumchef Täby Centrum.
– Vi är jätteglada över att öppna vår andra restaurang i just Täby. Det är roligt att få vara en del av Täby Deli och hela vårt team ser nu fram emot att komplettera det restaurangutbud som redan finns med våra traditionella napolitanska rätter så som fantastisk pasta, spröda pizzor och goda sallader, säger Hülya Özay, vd för Trattoria Grazie.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige