Image
Anna Jakobsson.
Anna Jakobsson. Bild: Paulina Westerlind

Svenska Nyttobostäder utser Anna Jakobsson till COO

Bolag Svenska Nyttobostäder utser Anna Jakobsson till COO. I rollen kommer hon ingå i bolagets ledning. Hon kommer närmast från rollen som Affärsutvecklare på Humlegården Fastigheter där hon började 2019.
Publicerad den 8 Mars 2022

Anna Jakobsson har erfarenhet inom bland annat affärsutveckling, digitalisering och marknadsföring inom fastighetsbranschen.

– Vi är väldigt glada att få in ytterligare en ny kompetent medarbetare som kan stärka bolaget. Anna kommer bland annat vara en stor tillgång i bolagets digitaliseringsarbete, säger Tommy Johansson, vd på Svenska Nyttobostäder.

– Jag ser fram emot att ansluta till Svenska Nyttobostäder, ett bolag med en stark affärsidé och en uttalad ambition för digitalisering, hållbarhet och innovation. Det ska bli roligt att bidra till bolagets fortsatta tillväxt tillsammans med drivna och kompetenta medarbetare, säger Anna Jakobsson.

Anna Jakobsson tillträder tjänsten senast den 1 juni 2022.

Tidigare i februari meddelade Svenska Nyttobostäder att bolaget anställt ny CFO.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige