Image
Michaela Lorich.
Michaela Lorich. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus utser ny chef för affärsområdeschef bostad

Bolag Michaela Lorich har anställts som ny affärsområdeschef bostad i Skåne för att leda och utveckla verksamheten där. Hon har mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och tidigare arbetat som förvaltare i Landskrona. Michaela Lorich började på Svenska Hus 2018 och har dessförinnan arbetat som förvaltare på bland annat Trianon och Willhem.
Publicerad den 2 Juli 2021

– Michaela är en mycket lyckad internrekrytering och det är väldigt roligt att kunna internrekrytera och ge möjlighet till att personal kan utvecklas i bolaget. Dessutom har hon god kännedom om Svenska Hus fastigheter, våra hyresgäster och vår organisation från tjänsten som förvaltare. Vi är mycket glada över att kunna förstärka vårt team med en så kompetent medarbetare, säger Daniel Massot, vd för Svenska Hus.
– Jag började i bolaget 2018 och har sedan dess haft glädjen att få ta mig an olika utmaningar inom företaget i min roll som förvaltare. Det ska bli väldigt givande och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med våra medarbetare få fortsätta bidra till Svenska Hus framtida utveckling i Skåne, säger Michaela Lorich.

Michaela Lorich tillträder sin nya tjänst 1 juli 2021.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige