Image
Nordic Wellness öppnar i Floda.
Nordic Wellness öppnar i Floda. Bild: Nordic Wellness

Svenska Hus hyr ut till Nordic Wellness

Uthyrning Svenska Hus hyr ut ytterligare lokaler på Floda Torg, strax utanför Göteborg. Nordic Wellness öppnar en expressklubb på en yta om strax under 300 kvadratmeter. Kontraktet löper på tio år och uthyrningen omfattar ytor anpassade för gym i markplan på torget. Inflyttning sker 1 december 2019.
Publicerad den 12 September 2019

– Uthyrningen ligger helt i linje med vår strategi att genom aktiv förvaltning utveckla lokaler på Floda Torg. Vi är glada över att Nordic Wellness väljer att etablera sig här och ge Flodabon en större möjlighet till friskvård än tidigare. Vi önskar dem hjärtligt välkomna som hyresgäster och stort lycka till, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig region Göteborg, Svenska Hus.
– Väldigt kul att kunna medverka till lite folkhälsa och ett friskare Floda. Det är ett mysigt litet torg och det känns som att vi tillsammans med övriga aktörer blir en bra mix och gör det till ett levande litet torg, säger Magnus Wilhelmsson, vd för Nordic Wellness.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige