Image
Svenska Hus hyr ut kombilokal i Högsbo.
Svenska Hus hyr ut kombilokal i Högsbo. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus hyr ut kombilokal i Högsbo

Uthyrning Teknikföretaget Fasteus Teknik AB väljer att hyra både kontor och lager av Svenska Hus i Högsbo, Göteborg, för att kunna tillgodose deras ökade efterfrågan av produkter och tjänster.
Publicerad den 8 September 2021
Annons
Image

Fasteus Teknik tillträder sina lokaler på 701 kvadratmeter på Olof Asklunds Gata 3 i Högsbo den 1 oktober.

– Lokalerna passar oss utmärkt och möjliggör den ökade produktion som nu krävs och att Svenska Hus som fastighetsägare väljer att tillsammans med oss satsa på lokalen gjorde valet självklart för oss, säger Anders Fasteus, affärsutvecklare på Fasteus.

Fasteus Teknik säljer produkter och kompletta lösningar för elinstallationer med en hög servicenivå till allt inom bostadsprojekt, kommersiella lokaler och OEM produktion.

– Det är väldigt roligt och givande att kunna erbjuda lokaler anpassade utifrån deras verksamhet och behov. Jag hoppas att Fasteus Teknik kommer att trivas väl hos oss, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig Göteborg, Svenska Hus

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY