Image

Svenska Hus hyr ut i Stockholm

Uthyrning Svenska Hus i Stockholm har hyrt ut 2 000 kvadratmeter på Fiskhallsgatan i Partihallsområdet. Ny hyresgäst är Kungsholmens Kött som flyttar in i juni 2018.
Publicerad den 21 Mars 2018
Årsta Partihallar. Bild: Svenska Hus
Årsta Partihallar.

– Årsta Partihallar är ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och livsmedel. Vi är glada att vi kan knyta en stark hyresgäst till oss och ser fram emot ett långt samarbete, säger Annelie Bergström, uthyrningsansvarig hos Svenska Hus i Stockholm.

Kungsholmens Kött startade sin verksamhet i en liten köttbod på Kungsholmen 2009. Företaget växte snabbt ur lokalerna och levererar i dag kött, fisk och fågel till restauranger i hela Stockholmsregionen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige