Image
Svenska Hus hyr ut till Blomsterboda.
Svenska Hus hyr ut till Blomsterboda. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus hyr ut i Göteborg

Uthyrning Svenska Hus hyr ut en fastighet på Ringögatan 33 i Göteborg. Lokalen omfattar 955 kvadratmeter och ny hyresgäst blir Blomsterboda Försäljning AB. Kontraktet är på åtta år och uthyrningen omfattar lagerytor och lokaler för säljkontor som anpassas för hyresgästen. Blomsterboda flyttar in i slutet av mars.
Publicerad den 29 Mars 2019

– Uthyrningen ligger helt i linje med vår strategi att genom aktiv förvaltning utveckla en lokal i bästa kommunikationsläge med närhet till de stora trafiklederna. Vi är glada över att Blomsterboda väljer Svenska Hus fastighet på Ringön. Vi önskar dem hjärtligt välkomna som hyresgäster och stort lycka till, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig, Svenska Hus.
– Ringön ligger bra till för vår fortsatta expansion och satsning i Göteborg. Svenska Hus har hjälpt oss att få fram en bra lokal som är anpassade för våra behov, säger Lars Fins, vd på Blomsterboda.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige