Image

Svenska Hus anställer i Stockholm

Karriär Filip Eriksson tillträdde som ny förvaltare på Svenska Hus i Stockholm den 7 augusti.
Publicerad den 29 Augusti 2017
Filip Eriksson. Bild: Svenska Hus
Filip Eriksson.

– Filip har en bra erfarenhet från branschen och rekryteringen av honom stärker vår verksamhet ytterligare. Han har ett stort engagemang och ett bra driv vilket passar perfekt i rollen som fastighetsförvaltare och teamet i Stockholm, säger Daniel Massot, vd för Svenska hus.

Filip Eriksson tillträdde sin tjänst som förvaltare för Svenska Hus i Stockholm den 7 augusti. Han är utbildad fastighetsförvaltare och kommer närmast från Stoft Fastighetsteknik där han företrädelsevis arbetat med bostadsrättsföreningar i centrala Stockholm. Tidigare har han även arbetat med hyresrätter på Ragnarsson Fastigheter i Örebro.

– Under flera år har jag arbetat med förvaltning av bostadsfastigheter och med projekt vilket är varierande och inspirerande. Svenska Hus har det mindre bolagets korta beslutsvägar och familjebolagskänsla samtidigt som man har det större bolagets finansiella trygghet och möjligheter. Det känns mycket spännande, säger Filip Eriksson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige