Image
Maria Huss.
Maria Huss. Bild: Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter tecknar tolvårigt avtal med Praktikertjänst

Uthyrning Svenska Handelsfastigheter har tecknat ett tolvårigt hyresavtal med Praktikertjänst vid Vasa handelsplats i Södertälje. Avtalet avser en mottagnings- och behandlingslokal om cirka 1 200 kvadratmeter och inflyttning beräknas ske hösten 2021.
Publicerad den 7 Juli 2021
Annons
Image

Praktikertjänst kommer att öppna en ny mottagning för rehabverksamhet som kommer erbjuda ett brett utbud av rehab inom primärvård, bland annat arbetsterapeuter, dietist, kiropraktorer och sjukgymnaster/fysioterapeuter.

– Vi är glada att kunna välkomna Praktikertjänst till Vasa Handel. Praktikertjänst är en väletablerad aktör inom sina verksamhetsområden och bidrar till att ytterligare komplettera och stärka utbudet vid handelsplatsen, säger Maria Huss, regionchef Öst vid Svenska Handelsfastigheter.

Lokalerna utgjorde tidigare en del av Coops ytor och kommer att anpassas för den nya hyresgästens verksamhet före inflyttning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY