Image

Sveareal rekryterar chef från Navet

Karriär Sveareal inleder en satsning på fastighetsutveckling och transaktioner. Chef för verksamheten blir Johan Lindell, tidigare konsult, delägare och vice vd på Navet.
Publicerad den 12 November 2014
Johan Lindell. Bild: Sveareal
Johan Lindell.

Sveareal fokuserar i ett nytt affärsområde på fastighetsutveckling och transaktioner. Detta är en viktig del i Sveareals framtida expansion, där fokus ligger på att utveckla flera objekt i den befintliga fastighetsportföljen.

Från årsskiftet övergår Johan Lindell från drygt 15 år som konsult, delägare och vice vd i Navet till tjänsten som affärsutvecklingschef hos Sveareal.

Johan Lindell är världsmästare i segling, byggnadsingenjör och fastighetsmäklare och har erfarenhet från affärsutveckling i fastighetsbranschen, hantering av obestånd och nödlidande krediter, styrning och ledning av företag och projekt samt flertalet fastighetstransaktioner.

- Det finns stora outnyttjade potentialer i Sveareals fastighetportfölj med en intressant värdeutveckling. Med Johans långa erfarenhet ska vi nu ta vara på och förädla detta, säger en nöjd Claes Malmkvist.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige