Image

Sveafastigheter bästa kapitalförvaltare – igen

Bolag Tidskriften Euromoney har utsett Sveafastigheter till bästa kapitalförvaltare inriktad på fastighetsinvesteringar i Sverige och Finland 2011. Det innebär att bolaget tagit hem titeln samtliga år sedan 2005, bortsett från 2008.
Publicerad den 8 September 2011

I år är det därmed sjätte gången som Sveafastigheter tar hem utmärkelsen för Sverige.

Sveafastigheter har även utsetts till bästa kapitalförvaltare inriktad på fastigheter i Finland 2011.
- Detta är en viktig undersökning då den visar på förtroendet för Sveafastigheter bland investerare. Att ta hem utmärkelsen ett enstaka år är naturligtvis hedrande, men att vi konsekvent tar topplaceringen i Sverige är ett tydligt erkännande av att Sveafastigheters affärsmodell är framgångsrik och uppskattas av såväl affärspartners som investerare. Vi är även glada över att få utmärkelsen i Finland så här snart efter att vi öppnat kontor där, säger Sveafastigheters vd Simon de Château.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige