Image

Sushi Yama till Norrköping

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal med Sushi Yama som innebär att kedjan öppnar sin första restaurang i Norrköping.
Publicerad den 3 Juni 2014
Annons
Image
Sushi Yama. Bild: Fastighets AB L E Lundberg
Sushi Yama.

Etableringen på Drottninggatan, inom kvarteret Spiran, blir Sushi Yamas 17:e restaurang.

Efter en omfattande ombyggnad av lokalerna slås portarna upp hösten 2014.
- Lokalens läge på Drottninggatan passar oss perfekt. Vi värdesätter det höga flödet utanför dörren, närheten till Spiralen och att vi hamnar i en välkänd restaurangmiljö. Allt sammantaget ger det oss goda förutsättningar att bli framgångsrika även på Norrköpingsmarknaden, säger Danny Barsoum, marknadsstrateg för Sushi Yama.

Kvarteret Spiran är en välkänd destination för mat och nöje i Norrköping. Här finns sedan tidigare bland andra SF, McDonalds, O´Learys och Delicious Kebab. Kvarteret marknadsförs även under paraplyet ”Ner på Stan” som verkar för att ytterligare stärka Norrköpings innerstad som den naturliga platsen för både butiksinnehavare och konsument.

- Vi är glada över att ha lyckats attrahera Sushi Yama, ett fint koncept med attraktiva restaurangmiljöer och mat av bra kvalitet. Vi är övertygade att konceptet kommer att uppskattas av Norrköpingsborna, säger Fredrik Ljung, kommersiell förvaltare hos Fastighets AB L E Lundberg.

Ämnen

Fastighets AB L E Lundberg på Branschguiden

Fastighets AB L E Lundberg är en av de stora privata fastighetsägarna i Sverige. Fastighetsbeståndet består till största delen av centralt belägna bostäder, kontors- och butikslokaler. Med strategiska positioner i flera av Sveriges expansiva kommuner står bolaget väl rustat för en fortsatt god utveckling.

I en lägenhet i Norrköping startade Lars Erik Lundberg 1944 det företag som idag heter Fastighets AB L E Lundberg. Och det är fortfarande i parkernas och spårvagnarnas stad huvudkontoret ligger.

Som långsiktig fastighetsägare med egen förvaltning är vi en hyresvärd...

Läs mer om Fastighets AB L E Lundberg på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY