Image

Susanne Lindh blir vd för Förvaltning i Östersund AB

Bolag Riksbyggen förvärvade tidigare i år Agenta Förvaltning AB, numera namnändrat till Förvaltning i Östersund AB. Från 1 juni tillträder Susanne Lindh, affärs- och leveranschef på Riksbyggen, som ny vd för företaget.
Publicerad den 1 Juni 2018
Susanne Lindh. Bild: Riksbyggen
Susanne Lindh.

– Det ska bli mycket spännande att få leda den fina verksamhet som finns inom Förvaltning i Östersund AB. Det innebär bland annat att utveckla arbetet med ekonomisk förvaltning på distans, ett viktigt komplement till den ekonomiska förvaltning av bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare som Riksbyggen sedan tidigare driver, säger Susanne Lindh.

Förvaltning i Östersund AB har sitt huvudkontor i Östersund och verksamheten är i första hand koncentrerad till ekonomisk förvaltning på distans av cirka 450 bostadsrättsföreningar. Av dessa 450 föreningar finns cirka 95 procent i Stockholm. Sammanlagt har Förvaltning i Östersund AB 40 anställda och drivs som ett dotterbolag till Riksbyggen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige