Image
Susanne Essehorn.
Susanne Essehorn.

Susanne Essehorn blir chef för Marknad och Affär på Specialfastigheter

Karriär Specialfastigheter har rekryterat Susanne Essehorn som chef för avdelningen Marknad och affär. Susanne Essehorn kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Revelop och hon har tidigare haft liknande tjänster på bland annat Klövern, Sagax och GE Real Estate.
Publicerad den 26 Augusti 2022

– Jag ser fram emot att tillsammans med kollegorna möta kundernas behov av samhällsfastigheter med hög säkerhet. Det är roligt att arbeta med fastighetsutveckling och nya affärer. Det känns särskilt givande att samtidigt kunna bidra till samhällsnyttan, säger Susanne Essehorn.

– Vi är mycket glada över att Susanne Essehorn kommer till oss på Specialfastigheter. Hennes långa och breda erfarenhet från fastighetsbranschen inklusive statliga hyresgäster blir en verklig tillgång för oss i vårt arbete med en stor och växande affärsvolym, säger Åsa Hedenberg, vd på Specialfastigheter.

Susanne Essehorn börjar på Specialfastigheter den 5 september.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige