Image
Susanne Essehorn.
Susanne Essehorn.

Susanne Essehorn blir chef för Marknad och Affär på Specialfastigheter

Karriär Specialfastigheter har rekryterat Susanne Essehorn som chef för avdelningen Marknad och affär. Susanne Essehorn kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Revelop och hon har tidigare haft liknande tjänster på bland annat Klövern, Sagax och GE Real Estate.
Publicerad den 26 Augusti 2022

– Jag ser fram emot att tillsammans med kollegorna möta kundernas behov av samhällsfastigheter med hög säkerhet. Det är roligt att arbeta med fastighetsutveckling och nya affärer. Det känns särskilt givande att samtidigt kunna bidra till samhällsnyttan, säger Susanne Essehorn.

– Vi är mycket glada över att Susanne Essehorn kommer till oss på Specialfastigheter. Hennes långa och breda erfarenhet från fastighetsbranschen inklusive statliga hyresgäster blir en verklig tillgång för oss i vårt arbete med en stor och växande affärsvolym, säger Åsa Hedenberg, vd på Specialfastigheter.

Susanne Essehorn börjar på Specialfastigheter den 5 september.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige