Image

Strandberg köper i Karlskrona

AFFÄRER Fastighetsägaren Martin Strandberg utökar sitt bestånd i Karlskrona. Han planerar att bygga en galleria i BLT:s gamla lokaler, och nu har han också köpt grannfastigheten på Landbrogatan.
Publicerad den 17 Mars 2008

Grannfastigheten tillhörde tidigare Blekinge läns tidning,BLT, och det är framför allt i de lokalerna som gallerian ska uppföras.

- De nyinköpta lokalerna är i väldigt gott skick och fortsätter i samma regi som nu. Men det är möjligt att vi kanske kan använda något bakrum till den nya gallerian, säger Martin Strandberg till BLT.

Totalytan på den fem till sju våningar höga gallerian blir 15000 kvadratmeter.
Gallerian ligger några år fram i tiden, och Strandberg tänker under tiden hyra ut bottenvåningarna på BLT:s gamla lokaler till butiker.

- Vi kom igång med det arbetet denna veckan. Jag kan inte avslöja vilka butiker det handlar om än, men det finns intressenter, säger Strandberg till BLT.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige