Image
Klaraporten
Klaraporten Bild: SPP

Storebrand hyr ut 1920 kvadratmeter på Vasagatan i Stockholm

Uthyrning Storebrand fastigheter har tecknat ett långsiktigt hyresavtal med coworkingaktören Ioffice Business Center om 1 920 kvadratmeter i Klaraporten på Vasagatan 10 i centrala Stockholm. Ioffice utökar därmed sin förhyrning och hyr nu totalt 3 774 kvadratmeter inom fastigheten.
Publicerad den 23 Maj 2022

– Vi är väldigt glada över att Ioffice väljer att expandera sin verksamhet hos oss. Denna uthyrning ligger i linje med de behov av flexibla kontorsytor i goda lägen som vi fortsatt ser efterfrågas. Ioffice kompletterar också våra övriga hyresgästers verksamheter på ett positivt sätt. I och med denna förhyrning är Klaraporten fullt uthyrd igen vilket är extra roligt, säger Alexander Johansson, Asset Manager på Storebrand fastigheter.

– Arbetssättet har för många på kort tid förändrats och vi ser att efterfrågan på våra tjänster stadigt ökar. Klaraporten erbjuder moderna flexibla kontorsytor i ett utmärkt kommunikationsläge vilket passar väldigt bra för vår verksamhet. Vår tillväxt fortsätter och vi väljer nu att utöka vår förhyrning med ytterligare ett våningsplan på Vasagatan 10. Totalt har vi nu 14 000 kvadratmeter yta för coworking i centrala Stockholm, säger Homan Tehrani, vd på Ioffice Business Center.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige