Image
Bild: Istock

Storägare köper fler aktier i Annehem

Bolag Storägaren Ekhaga Utveckling har den 1-2 augusti köpt ytterligare 18 457 B-aktier i fastighetsbolaget Annehem, det framgår av Finansinspektionens insynsregister.
Publicerad den 5 Augusti 2022

Aktierna köptes till kursen 29,99 kronor per aktie, en affär på 553 472 kronor.

Ekhaga Utveckling köpte även aktier i Annehem vid flera tillfällen i slutet av juli. Den 25 juli köpte man 30 945 B-aktier till kursen 28,85 kronor per aktie, en affär på 892 763 kronor och den 26-27 juli följde man upp det genom att köpa ytterligare 70 953 B-aktier, då till kursen 29,48 kronor per aktie, en affär på cirka 2,1 miljoner kronor.

Göran Grosskopf som är styrelseordförande och Pia Andersson som är styrelseledamot i Annehem är närstående Ekhaga Utveckling, som är bolagets största ägare. Den sista juni ägde de 21,2 procent av kapitalet enligt Q2-rapporten.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige