Image
Lennart Sten.
Lennart Sten. Bild: Fastighetsägarna

Stora Retaildagen: Vd-intervjun – Lennart Sten

Stora Retaildagen Som före detta Europachef på GE Real Estate, ordförande i Fastighetsägarna Sverige och vd och grundare av Svenska Handelsfastigheter är Lennart Sten en av de allra tyngsta i den svenska fastighetssektorn. Sedan fem år driver han Svenska Handelsfastigheter – hur ser han på retailutvecklingen i dag och framöver? Missa inte Stora Retaildagen – anmälan stänger på fredag!
Publicerad den 10 Februari 2020

Lennart Sten är vd för Svenska Handelsfastigheter, som han grundade 2015. Han är dessutom ordförande i Fastighetsägarna Sverige, bostadsutvecklaren Klarabo och brittiska CLS Holdings och styrelseledamot i Ikeakopplade Interogo Holding. Han har en 17-årig karriär inom GE Real Estate bakom sig, bland annat var han Europachef mellan 2011 och 2014.

Han intervjuas på Stora Retaildagen av moderator Anna Bellman om sin syn på den pressade retailmarknaden.

Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium som ger dig ett flertal olika infallsvinklar på handel och handelsfastigheter. Det hålls på Clarion Hotel Sign den 20 februari. Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Retaildagen 2022

Var: Helio, GT 30 (Bond), Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

När: 9 november 2022 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
 


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Film från tidigare event:




Partners:







Mer från Fastighetssverige