Image
HelenaOlsson
HelenaOlsson

Stora Retaildagen: Omställningen – ny spelplan för fastighetsägare

Stora Retaildagen Helena Olsson, Fastighetsägarnas chef för Stadsutveckling och samhälle analyserar det nya marknadsläget för retailfastighetsägare på Clarion Hotel Sign den 20 februari.
Publicerad den 30 December 2019

Handeln och utbudet i stadskärnor och på handelsplatser påverkas av människors behov och beteenden. Vad kan fastighetsägare göra för att dra nytta av utvecklingen och säkerställa en god utveckling framåt? Hur kan platsens erbjudande och butiksmix hjälpa till att stärka de verksamheter som finns där och dra besökare till varandra?

Missa inte Helena Olssons föredrag på Stora Retaildagen på Clarion Hotel Sign den 20 februaari.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Just nu kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Retaildagen 2022

Var: Helio, GT 30 (Bond), Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

När: 9 november 2022 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
 


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Film från tidigare event:




Partners:







Mer från Fastighetssverige