Image
Alfred Eklöf, Head of Transactions, Logicenters, Christian Berglund, fastighetschef, SLP, Eva Landén, vd, Corem och Jörgen Eriksson, vd, Catena medverkar på Stora Logistikdagen den 9 september på Scandic Continental Vasagatan i Stockholm.
Alfred Eklöf, Head of Transactions, Logicenters, Christian Berglund, fastighetschef, SLP, Eva Landén, vd, Corem och Jörgen Eriksson, vd, Catena medverkar på Stora Logistikdagen den 9 september på Scandic Continental Vasagatan i Stockholm. Bild: Logicenters/SLP/Corem/Catena

Stora Logistikdagen: Storbolagen om vart marknaden är på väg

Stora Logistikdagen Den 9 september arrangeras den allra första upplagan av Stora Logistikdagen på Scandic Continental Vasagatan i Stockholm. I en av punkterna får vi höra vad några av bolagen i sektorn tror om framtiden.
Publicerad den 27 Augusti 2021

I punkten "Kristallkulan – vart är marknaden på väg?" möter vi Eva Landén, vd på Corem, Jörgen Eriksson, vd på Catena, Alfred Eklöf, Head of Transactions på Logicenters och Christian Berglund, fastighetschef på SLP i ett samtal om hur megatrender gjort logistik till ett av de hetaste segmenten på fastighetsmarknaden, och vad som väntar runt hörnet.

Moderator är Karin Klingenstierna och Gustaf Hermelin är expertkommentator under dagen.

Säkra din plats här! (Grupprabatt - gå fyra betala för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod)

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Stora Logistikdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Logistikdagen 2022

Var: Helio, GT 30 (Bond), Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

När: 15 september 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Ökad e-handel leder till ökat intresse för logistikfastigheter som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:

Mer från Fastighetssverige