Image
Hanna E Björklund, Castellum, Linda Mattsson, White Arkitekter och Ylva Thim, Arbetsförmedlingen diskuterar hur man kan komma till rätta med lokalsvinnet på Stora Kontorsdagen den 24 november på Grand Hotel i Stockholm.
Hanna E Björklund, Castellum, Linda Mattsson, White Arkitekter och Ylva Thim, Arbetsförmedlingen diskuterar hur man kan komma till rätta med lokalsvinnet på Stora Kontorsdagen den 24 november på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Kontorsdagen: Så här kan vi minska lokalsvinnet

Stora Kontorsdagen Den 24 november är det dags för klassiska Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Bland dagens alla intressanta och inspirerande programpunkter får vi bland annat höra om hur man kan minska lokalsvinnet genom lokaloptimering.
Publicerad den 26 Oktober 2022

Alla verksamheter behöver utrymme, men ingen behöver tomhet. Därför är outnyttjade ytor dåliga på alla sätt. De kostar pengar. De innebär att onödiga kvadratmeter byggs. Dessutom slukar tomma rum energi i stället för att främja möten och skapa en attraktiv miljö. Hur kan vi använda våra kontor på ett mer hållbart sätt? Svaren ges av Linda Mattsson, arkitekt SAR/MSA och partner på White Arkitekter, Ylva Thim, arbetsplatsstrateg på Arbetsförmedlingen och Hanna E Björklund, Key Account Manager på Castellum på Stora Kontorsdagen den 24 november på Grand Hotel.

Anmäl dig här.
(Grupprabatt: Anmäl fyra och betala för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.)

Kontorsmarknaden förändras snabbt – på Stora Kontorsdagen får du alla verktyg för att hänga med i utvecklingen.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Partnerföretag är: Annell, Citymark, Colliers, Afry, Codesign, Götessons, Kinnarps, Norem, Strategisk Arkitektur, Officeswapp, Technogym, Helio, EY och White Arkitekter. Läs mer om dem här.

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Det slutliga vinnarkontoret i Sveriges Snyggaste Kontor 2022 presenteras efter en spännande omröstning på plats.

Rösta på ditt favoritkontor här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:









Partner:













Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige