Image
I dag stänger anmälan till premiärupplagan av Stora Hållbarhetsdagen GBG. Eventet är så gott som fullbelagt, det finns endast ett fåtal platser kvar.
I dag stänger anmälan till premiärupplagan av Stora Hållbarhetsdagen GBG. Eventet är så gott som fullbelagt, det finns endast ett fåtal platser kvar.

Stora Hållbarhetsdagen GBG: I dag stänger anmälan till premiärupplagan – fåtal platser kvar

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Om knappt en vecka, nästa torsdag den 1 december, lanseras Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Eventet är så gott som fullbelagt, det finns ett fåtal platser kvar. Har du tänkt gå är det hög tid att säkra din plats nu.
Publicerad den 25 November 2022

Stora Hållbarhetsdagen GBG är Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen. Det är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Under dagen blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Anmälan stänger i dag och det finns endast ett fåtal platser kvar.
Säkra din plats här. (Anmälan stänger vid midnatt i dag fredag!)
Grupprabatt: Anmäl tre och betala endast för två! Ange koden: Tre för två i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Partnerföretag är: Atrium Ljungberg, Afry, Bengt Dahlgren, Trimble, Enrod, KPMG, Semrén & Månsson, Prodikt och Nordomatic. Läs mer om dem här.

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: 30 november 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige