Image
Skanska har utarbetat ett dialogverktyg för att underlätta och snabba på processerna. Bland annat används det i Tolered. Christina Ingelsten berättar mer på Stora Bostadsdagen Göteborg.
Skanska har utarbetat ett dialogverktyg för att underlätta och snabba på processerna. Bland annat används det i Tolered. Christina Ingelsten berättar mer på Stora Bostadsdagen Göteborg. Bild: Skanska

Stora Bostadsdagen GBG: Snabbare processer med bättre dialog

Stora Bostadsdagen Göteborg Kringboendes åsikter har traditionellt setts som ett hot – Skanska ser dem istället som en tillgång. Genom att tidigt i processen bjuda in till dialog, bland annat med ett innovativt digitalt verktyg, får invånarna vara med och utveckla staden som de själva vill bo i. Resultatet – Bättre projekt, mer samtal och färre klagomål. Missa inte Christina Ingelsten på Stora Bostadsdagen Göteborg.
Publicerad den 21 Mars 2019

Christina Ingelsten är affärsutvecklare och hållbarhetsansvarig på Skanska Nya Hem i Göteborg. Hon har arbetat i olika förändringsledande roller inom Skanskakoncernen sedan 2007. Hon berättar om det nyskapande dialogarbetet på Stora Bostadsdagen Göteborg på Clarion Hotel Post den 24 april.

Fram till i morgon fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre. Anmäl er på den här länken.

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter. Marknaden analyseras ur ett flertal olika aspekter. Bland de övriga talarna återfinns bland andra Erik Selin, Hans Wallenstam, Henrik Kant och Maria Pleiborn.

Du ser programmet här.

Skanska har utarbetat ett dialogverktyg för att underlätta och snabba på processerna. Bland annat används det i Tolered. Christina Ingelsten berättar mer på Stora Bostadsdagen Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Stora Bostadsdagen Göteborg 2024

Var: Clarion Hotel Draken, Göteborg

När: 16 maj, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15, samt branschmingel ca. 16 – 17).

Pris: 5995 kronor exkl. moms


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-70 78 24
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige