Image
Lars Göran Andersson, Charlotta Nilsén och Marcus Cyrillus diskuterar nyproduktionsmarknaden på Stora Bostadsdagen Göteborg.
Lars Göran Andersson, Charlotta Nilsén och Marcus Cyrillus diskuterar nyproduktionsmarknaden på Stora Bostadsdagen Göteborg.

Stora Bostadsdagen GBG: Läget på nyproduktionsmarknaden

Stora Bostadsdagen Göteborg Sedan en tid tillbaka går nyproduktionsmarknaden mycket trögare än tidigare. Köparna är mer försiktiga och börskurserna för de noterade utvecklingsbolagen har mer eller mindre kraschat. Hur ser de ledande utvecklarna i Göteborg på den lokala marknaden? Hur går trenderna här och vad kommer att hända framöver? Missa inte nyproduktionspanelen på Stora Bostadsdagen Göteborg den 24 april. Nu på fredag avslutas vårt BOKA TIDIGT-erbjudande.
Publicerad den 19 Mars 2019

Panelen som diskuterar nyproduktionsmarknaden i Göteborgsregionen består av:

# Lars Göran Andersson, vd för HSB Göteborg
# Charlotta Nilsén, regionchef på Veidekke Bostad
# Marcus Cyrillus, partner på Bjurfors Nyproduktion

Stora Bostadsdagen Göteborg hålls på Clarion Hotel Post den 24 april. Det är ett heldagsseminarium med fokus på bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter. Bland de övriga talarna återfinns bland andra Erik Selin och Hans Wallenstam. Erik Blix är moderator för dagen.

Du ser programmet här och du anmäler dig här. Till och med nu på fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Tillsammans äger vi ca 20% av Veidekke och är en av företagets största ägare.

Vi på Veidekke vet att involvering gör vårt arbete roligare, effektivare, säkrare, mer innovativt, ger bättre kvalitet – OCH är lönsammare. För alla. Därför involverar vi alltid alla parter i våra projekt – från våra egna medarbetare till beställare, leverantörer, arkitekter, underentreprenörer, kringboende och slu...

Läs mer om Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY