Image
Hans Wallenstam kommer till Stora Bostadsdagen Göteborg den 26 mars.
Hans Wallenstam kommer till Stora Bostadsdagen Göteborg den 26 mars. Bild: Maria Olsson Äärlaht

Stora Bostadsdagen GBG: Hans Wallenstam en av huvudtalarna

Stora Bostadsdagen Göteborg Boka in torsdagen den 26 mars – då hålls seminariet Stora Bostadsdagen Göteborg på Clarion Hotel Post. Karin Klingenstierna är moderator och Hans Wallenstam en av huvudtalarna.
Publicerad den 12 Februari 2020

Vart är bostadsmarknaden på väg? Hur ansträngt är läget för bostadsrättsutvecklarna? Hur tänker ledande aktörer och analytiker?
Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om läget på bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter. Analyser, spaningar och konkreta exempel blandas med panelsamtal och intervjuer med branschens tungviktare.

Bland annat hålls en "Heta Stolen-intervju" med Wallenstams vd och huvudägare Hans Wallenstam. Med över 3 000 bostäder i pågående produktion, varav över 1 300 i Göteborg är Wallenstam en av sektorns viktigaste bostadsutvecklare. Bolaget har på senare tid gått ut med att man planerar för colivinglägenheter i Göteborg, gått in som ägare i proptechbolaget TMPL inriktat mot bostadssektorn och tecknat ett stort låneavtal med EIB för produktion av hållbara hyresrätter enligt bankens krav på "nearly-zero-energy buildings".

På Stora Bostadsdagen intervjuas Hans Wallenstam om bolagets strategier i bostadssektorn och ger sin syn på marknadsläget, bostadspolitiken och så vidare.

Moderator är Karin Klingenstierna, en av landets mest uppskattade moderatorer.

Du ser det preliminära programmet här och du anmäler dig till seminariet här. Just nu kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Göteborg 2020

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Drottningporten 3

När: 26 mars, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms


Du anmäler dig till seminariet här senast 20 mars!

Efter en lång uppgång har bostadsmarknaden saktat in betänkligt de senaste åren. Bostadsutvecklarna går kräftgång på börsen och framtiden ser oviss ut – samtidigt som det råder en stor bostadsbrist. Vad kommer att hända framöver? Stora Bostadsdagen Göteborg är ett brett seminarium om bostäder och bostadsmarknad.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se


Film från eventet 2019:


Partners:


 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY