Image

Stor uthyrning i Chokladfabriken

SVERIGE Skanska Fastigheter Stockholm har tecknat hyresavtal med Vattenfall Eldistribution om totalt cirka 13 000 kvadratmeter kontorsyta i ”Chokladfabriken”, fastigheten Eken 6, i Sundbyberg.
Publicerad den 30 November 2007

Vid Vattenfalls tillträde återstår 8 200 kvadratmeter kontorsyta att hyra ut i fastigheten, vilket motsvarar cirka ett och ett halvt våningsplan.

Hyresavtalet med Vattenfall innebär också att Skanska implementerar sitt servicekoncept i fastigheten vilket bland andra innefattar konferensservice och gemensam reception.

– Vi är jätteglada att få Vattenfall som hyresgäst i Chokladfabriken. Att fler och fler stora företag tycker att Sundbyberg är en attraktiv kommun att bedriva verksamhet i, bekräftar vad vi på Skanska Fastigheter noterat sedan länge. Sundbyberg är ett mycket intressant och effektivt alternativ till huvudstaden som har tullar och trafikköer, säger Håkan Danielsson, vd på Skanska Fastigheter Stockholm.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige