Image
Stina Ljungkvist.
Stina Ljungkvist. Bild: Elizabeth Thompson

Stina Ljungkvist blir ny vd för Carlstedt Arkitekter

Bolag Carlstedt Arkitekter har utsett Stina Ljungkvist till ny vd. Hon tillträder i augusti 2020. Stina Ljungkvist kommer närmast från BSK Arkitekter där hon verkat som vd de senaste fem åren.
Publicerad den 12 Maj 2020

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Carlstedt Arkitekter. Med tanke på den tid vi befinner oss i känns det extra angeläget att arbeta på ett företag som gör stor nytta och många insatser för att lösa samhällets utmaningar. Mitt mål är att utveckla Carlstedt Arkitekter och samtidigt både bidra till hållbart samhällsbyggande och till våra kunders verksamheter. Det ska bli mycket inspirerande att sätta igång med detta tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare, säger Stina Ljungkvist.

Stina Ljungkvist tar över vd-rollen efter Siv Axelsson som varit tillförordnad vd sedan oktober 2019. Siv Axelsson är också styrelseordförande för Carlstedt Arkitekter, ett uppdrag hon kommer att ha även fortsättningsvis.
– Vi är mycket glada för att Stina ska börja hos oss på Carlstedt Arkitekter. Hennes långa erfarenhet av ledarskap och starka kundfokus är några av de värdefulla kompetenser Stina kommer att bidra med. Då företaget finns på tre orter blir det också en viktig del i uppdraget att hitta nya kunder och nya samarbeten både nationellt och lokalt, säger Siv Axelsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige